Bermonderhoud – groen aannemerij – waterschap – zelfrijdende maaiarm

Energreen

DSE levert aan uw dealer, zorgt voor een betrouwbare onderdelenlevering en serviceondersteuning.

Zoekt u veelzijdige machines die voldoen aan alle regelgeving? Wilt u uw productiesnelheid verhogen? Kies dan voor de machines van Energreen.

Door de compleetheid van het assortiment en de verscheidenheid aan accessoires biedt Energreen de gebruiker voor elk type werk een oplossing. Het bereik van zelfrijdende maaiarmen, vergemakkelijkt het werk van de professionals zoals loonwerkers, aannemers, waterschappen en gemeentelijke instellingen, die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van wegen, bermen en andere publieke ruimtes.

Energreen staat bekend om zijn ongeëvenaarde prestaties, ergonomie, hoge flexibiliteit en werkveiligheid. Dutch Soil Equipment levert graag aan uw dealer en zorgt voor een betrouwbare onderdelenlevering en serviceondersteuning.

Energreen is de oplossing voor professioneel landschapsonderhoud

Duurzaam groenonderhoud wordt steeds belangrijker. Het intensief gebruik van (semi-)publieke groene ruimtes maakt groenonderhoud een belangrijk aandachtspunt.

De radiografisch gestuurde machines van Energreen verschillen qua afmetingen en vermogen en kunnen worden uitgerust met een breed scala aan gereedschappen:

Maai of bosbouwrotor, stobbenfrees, sleuvengraver, sneeuwblazer of sneeuwschuif, en nog veel meer accessoires zijn verkrijgbaar om aan verschillende werkbehoeften te voldoen.

Het belangrijkste kenmerk van deze op afstand bediende werktuigdragers is de mogelijkheid om op steile hellingen te werken. Dankzij de flexibiliteit van de rupsen en het hydraulische systeem, blijft het gras en de bodem zijn kwaliteit behouden waardoor de machines zich onderscheiden door kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid.

Energreen Robo Modellen

Robo MINI

Compacte radiogestuurde machine

RoboMINI is een grasmaairobot die is ontworpen om veilig te werken op hellingen met een helling tot 50° in elke richting en in zeer smalle ruimtes. Het bijzondere designconcept van deze compacte, op afstand bedienbare gereedschapsdrager, het lage zwaartepunt en de oscillerende beweging van de kettingen maken de Energreen RoboMINI perfect voor gebruik in ruige gebieden en zorgen voor een uitstekende grip doordat hij altijd in contact blijft met de ondergrond. Uitgerust met een 23 PK benzinemotor kan deze grasmaaier worden uitgerust met diverse opzetstukken. Deze zijn allemaal snel te wisselen door middel van een mechanisch snelwisselsysteem

Robo EVO

De ultieme radiografisch bestuurbare werktuigdrager voor hellingen

De ultieme radiografisch bestuurbare mulcher voor hellingen.
RoboEVO is een op afstand bestuurbare maaimachine met snelwissel die kan werken in de smalste ruimtes, op hellingen tot 55° of waar de toegang erg moeilijk is. De RoboEVO-maaier kan verschillende werktuigen dragen: het is een multifunctionele robo uitgerust met een 40 pk Stage V-dieselmotor en meerdere hydraulische functies.

Robo FIFTY RS

High-Performance op afstand bediende machine

RoboFIFTI RS is een op afstand bestuurbare werktuigdrager die kan werken
in de smalste gebieden, op hellingen tot 55° of waar de toegang erg moeilijk is. Deze robot is voorzien van een krachtige 50 PK Stage V dieselmotor
en aanvullende hydraulische functies.
Extreem flexibel, hij is in staat om met verschillende werktuigen, zoals
gras- of bosbouwkop, boomstronkenfrees en nog veel meer te werken.
Kracht, betrouwbaarheid en veiligheid onderscheiden de radiogestuurde RoboFIFTI RS van de andere professionele afstandbestuurbare machines.

Robo MIDI

De nieuwste tool-carrier

RoboMIDI is een multifunctionele robo die kan werken in de smalste ruimtes, op hellingen tot 55° of waar de toegang erg moeilijk is.
Uitgerust met een 60 PK Stage V-dieselmotor en meerder hydraulische functies, kan hij verschillende werktuigen aanbouwen, zoals een klepelmaaier, een bosbouwkop, een boomstronkenfrees, een bak enz.

Robo PLUS

De krachtigste tool-carrier

RoboPLUS is uitgerust met een Deutz-motor van 100 pk
met 4 cilinder lijnmotor met vloeistofgekoelde, externe uitlaatgasrecirculatie en EU Stage V-emissies. Het krachtige Common Rail-injectiesysteem onder hoge druk en de elektronische motorregeling (EMR) met intelligente koppeling met het aandrijfmanagement zorgen voor optimale motorprestaties bij een laag brandstofverbruik.

Slootonderhoud, bermonderhoud en wegebeheer. De nieuwe standaard: Energeen ILF.
Met afstand de beste machine voor groenaannemers met kenteken af fabriek.

Innovatief, efficiënt en technologisch geavanceerd: het zijn de zelfrijdende machines van het ILF-assortiment. De maaiarmen zijn ontworpen om te voldoen aan de prestatie- en veiligheidsbehoeften van groenaannemers. Deze zelfrijdende machines onderscheiden zich door hun grote veelzijdigheid en wendbaarheid tijdens het rijden.

De cabines zijn groot en breed om een goed overzicht op de werkomgeving te bieden, waardoor de bestuurder zich zonder afleiding op de activiteit kan concentreren. Elke machine kan worden uitgerust met meerdere types (telescoop)armen.

ILF Aspen

Professional Brushcutter Machine

ILF Aspen is een professionele bosmaaier geschikt voor het hele jaar door groen- en bosonderhoud.

Aan de voorzijde is deze zelfrijder hydrostaat uitgerust met een stevige telescooparm van 7 of 6 meter, ideaal voor het overwinnen van obstakels bij het reinigen van wegranden, maar ook voor het werken in de verte, zelfs verticaal.

ILF Kommunal

Multifunctionele werktuigdrager

ILF KOMMUNAL is een multifunctionele zelfrijdende machine uitgerust met een snelkoppelsysteem aan de voorkant waarmee meerdere werktuigen kunnen worden geïnstalleerd voor groenonderhoud, bouwwerkzaamheden en winterdienst van wegen.
Dankzij de vaste cabine en de aan de voorzijde gemonteerde werktuigen kan de machinist tijdens het werken genieten van maximaal zicht en comfort.
Naast het werktuig dat aan de voorkant is geplaatst, is het mogelijk om verschillende configuraties in te richten om de apparatuur ook aan de achterkant aan te bouwen.

Deze zelfrijdende machine is uitgerust met de nieuwste generatie Deutz-motor die 143 pk levert in overeenstemming met de EU Stage V regelgeving tegen vervuiling.

ILF Alpha

Zelfrijdende maaiarm met 10+ bereik

Energreen presenteert de nieuwe zelfrijdende hydrostatische machine met arm: DE ILF Alpha.
Een machine op hoog technologisch niveau met telescopische arm die hoge prestaties, veiligheid en werkflexibiliteit garandeert.
Gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring heeft DE ILF ALPHA alle kenmerken die deze zelfrijder met telescopische arm uniek maken: zichtbaarheid, multifunctionaliteit, vermogen, prestaties enz.
ILF Alpha kan worden uitgerust met 3 verschillende soorten armen met verschillende lengtes en verschillende uitrustingen.

ILF Athena

Het TOP model uit de ILF range

De ILF ATHENA is een professionele zelfrijden voor oa snelwegen die, dankzij de innovatieve technologie, ongeëvenaarde prestaties, grote flexibiliteit en operationele veiligheid biedt.
De machine is voorzien van een telescopische arm van 15 meter, waarbij naast de klassieke klepelrotor meerdere werktuigen ingezet kunnen worden.
Aan de voorzijde van de machine is het mogelijk om een 3-puntsher of een DIN-plaat te plaatsen, zodat er tegelijkertijd met 2 werktuigen gewerkt kan worden.

Aanbouwdelen

Diverse aanbouwdelen

Energreen concentreerde zijn activiteiten op de productie van multifunctionele gereedschapsdragermachines. Om bovendien maximale snelheidsprestaties te kunnen leveren bij het in-/uitschakelen en de operationele prestaties, heeft het bedrijf een reeks speciale professionele apparatuur ontwikkeld. De selectie van gereedschappen (emmersnijder, takkenscharen, straddle, enz.) werd gemaakt op basis van de ervaring die op dit gebied is opgedaan, waarbij het meeste werd gebruikt om de beste prestaties te leveren. Het doel van Energreen is klanten te voorzien van een hele reeks machines van de hoogste kwaliteit, uitgerust met alle professionele apparatuur die ze nodig hebben om de beste betrouwbaarheid, prestaties en veiligheid te garanderen.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Een passende oplossing voor elke servicevraag, storing of reparatie.
Uw vraag is onze zorg!

Door een goede werkvoorbereiding zorgen wij dat de werkzaamheden snel en efficiënt worden afgehandeld. Ook beschikken wij over volledig uitgeruste servicebussen om op locatie u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Snel inzetbaar en zo snel mogelijk ter plaatse om u met uw machine weer op weg te helpen.

Dutch Soil Equipment voorziet in de in- en verkoop van onze importmerken, daarbij regelen we kentekening voor uw materieel, financiële diensten, waaronder lease-oplossingen, en professionele after-sales services, waaronder de verkoop van originele onderdelen. Ontdek onze voorraad

Waar kunnen wij je mee helpen?

Een passende oplossing voor elke servicevraag, storing of reparatie.
Uw vraag is onze zorg!

Ook na uitlevering van de machine blijft Dutch Soil Equipment nauw betrokken bij de klant en dealer. Daarom staan wij 24/6 klaar. In onze werkplaatsen in Erichem staan professionele en ervaren monteurs klaar voor technische vragen en reparaties van een machine of onderdelen.

Door een goede werkvoorbereiding zorgen wij dat de werkzaamheden snel en efficiënt worden afgehandeld. Ook beschikken wij over volledig uitgeruste servicebussen om op locatie u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Snel inzetbaar en zo snel mogelijk ter plaatse om u met uw machine weer op weg te helpen.

Dutch Soil Equipment voorziet in de in- en verkoop van onze importmerken, daarbij regelen we kentekening voor uw materieel, financiële diensten, waaronder lease-oplossingen, en professionele after-sales services, waaronder de verkoop van originele onderdelen. Ontdek onze voorraad

Chat openen
Chat met ons sales team
Chat met ons sales team
Bereik ons op Whatsapp! Start een gesprek met ons sales team. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren.